• magyar
  • English
  • Deutsch

Mandula Apartman

Online foglalás

A lakás alapterülete 56 négyzetméter. Az egyik hálószobában 2, a másikban 3 fő részére helyeztünk el kényelmes fekhelyeket. A három ágyas szobában áll a televízió.

A zuhanyzófülkés fürdőszoba szemre is tetszetős, igényesen burkolt. Az étkezővel egy térben kialakított konyhában hűtőt és gáz tűzhelyet is találhat.

A fedett terasz a szieszták színhelye, kényelméről a kerti bútorok gondoskodnak. Autójával közvetlenül a lakás előtt, a zárt térben parkolhat. A lakás fűthető.

Árak


Húsvét, Pünkösd, hosszú hétvégék, ünnepnapok: minimum 2 éj foglalható.
Idegenforgalmi adó: 450 Ft / éj 18 éven felülieknek
Kisállat: 4000 Ft/kisállat/nap
Az árak online foglalás közben lesznek láthatóak.

Foglalás menete


A foglalást, egyedi igényeket, kéréseket, a diofaapartmanok@gmail.com e-mail címre küldje el nekünk, vagy hívjon a +36 20 9247901-es telefonszámon

vagy

A foglalást a honlapon keresztül is megteheti a dátum, az apartman kiválasztásával, illetve a vendégek számának megadásával. A foglalással elfogadja a házirendünkben foglaltakat.

Fizetési feltételek


Foglalását rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben, vagy sms-ben, ez után 30% előleget kérünk, amit banki átutalással ( OTP számlaszám: 1177 3456 0122 4607 0000 0000 ), vagy személyesen tud rendezni. Az előleg megérkezéséről értesítjük, illetve a számlát elküldjük a megadott címre. Ezzel a foglalás megvalósul. A foglalt apartman teljes árát az érkezés napján szükséges kifizetni.

Lemondási feltételek


A vendég a szállás bármilyen okból történő lemondása esetén az alábbi lemondási díjat, kötbért fizeti: foglalástól érkezés előtt 15. napig 30%, érkezés előtt 14. naptól érkezés napjáig 100%. A foglalással a vendég elfogadja a lemondási feltételeket. Ha az apartmanban tartózkodás ideje alatt bármilyen okból meg kell szakítania nyaralását, és a kifizetett éjszakákat nem tölti le, a szállás díját nem áll módunkban visszafizetni.

További apartmanjaink

További apartmanjaink - Pusztaház Apartmanok

pusztahaz.hupusztahaz.hu

Diófa Apartmanok


A Diófa Apartmanok a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden találhatók. A város központjától nem messze, a víztől mégis csupán néhány percre, csendes, nyugodt, zöld környezetben várjuk családjával, barátaival.

Apartmanok


  • Dió Apartman
  • Mogyoró Apartman
  • Mandula Apartman

Oldalak