• magyar
  • English
  • Deutsch

Dió Apartman

Online foglalás

Ezt a lakást egy igen tágas, kétszintes épületben helyeztük el. Az alapterülete összesen 85 négyzetméter. A földszinten találhatjuk az étkezőt és a konyhát, ahol egy nagyobb család is kényelmesen helyet foglalhat. A konyha felszereltségéhez az alapvető eszközökön túl tágas hűtő és tűzhely is tartozik. Ezen a szinten kapott helyet a nappali, ahol a televízió nézéshez ülőgarnitúrába süppedhetünk, és a fürdőszoba is.

Az emeleten két hálószoba található. Az egyiket 2 főre, a másikat 4 főre alakítottuk ki.

Az apartman előtt a fedett pavilon alatt kerti bútorok állnak, grillezésre és bográcsozásra is kiválóan alkalmas. Az autók a zárt udvarban parkolhatók.

Árak


Húsvét, Pünkösd, hosszú hétvégék, ünnepnapok: minimum 2 éj foglalható.
Idegenforgalmi adó: 450 Ft / éj 18 éven felülieknek
Kisállat: 4000 Ft/kisállat/nap
Az árak online foglalás közben lesznek láthatóak.

Foglalás menete


A foglalást, egyedi igényeket, kéréseket, a diofaapartmanok@gmail.com e-mail címre küldje el nekünk, vagy hívjon a +36 20 9247901-es telefonszámon

vagy

A foglalást a honlapon keresztül is megteheti a dátum, az apartman kiválasztásával, illetve a vendégek számának megadásával. A foglalással elfogadja a házirendünkben foglaltakat.

Fizetési feltételek


Foglalását rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben, vagy sms-ben, ez után 30% előleget kérünk, amit banki átutalással ( OTP számlaszám: 1177 3456 0122 4607 0000 0000 ), vagy személyesen tud rendezni. Az előleg megérkezéséről értesítjük, illetve a számlát elküldjük a megadott címre. Ezzel a foglalás megvalósul. A foglalt apartman teljes árát az érkezés napján szükséges kifizetni.

Lemondási feltételek


A vendég a szállás bármilyen okból történő lemondása esetén az alábbi lemondási díjat, kötbért fizeti: foglalástól érkezés előtt 15. napig 30%, érkezés előtt 14. naptól érkezés napjáig 100%. A foglalással a vendég elfogadja a lemondási feltételeket. Ha az apartmanban tartózkodás ideje alatt bármilyen okból meg kell szakítania nyaralását, és a kifizetett éjszakákat nem tölti le, a szállás díját nem áll módunkban visszafizetni.

További apartmanjaink

További apartmanjaink - Pusztaház Apartmanok

pusztahaz.hupusztahaz.hu

Diófa Apartmanok


A Diófa Apartmanok a Tisza-tó fővárosában, Tiszafüreden találhatók. A város központjától nem messze, a víztől mégis csupán néhány percre, csendes, nyugodt, zöld környezetben várjuk családjával, barátaival.

Apartmanok


  • Dió Apartman
  • Mogyoró Apartman
  • Mandula Apartman

Oldalak