Deutsche version Írjon nekünk levelet!

Apartmanjaink

Az ábrán felülnézetből látható a 2400 nm-es telek, melyen az apartmanok állnak. Ha kíváncsi a részletekre, kattintson a számozott apartmanra! (Az 1-es apartman a tulajdonosok lakhelye!)

Kattintson az apartmanra a részletekért! 2-es apartman 3-as apartman 4-es apartman Az 1-es jelzésű ház a tulajdonosok lakhelye. Három kiválóan felszerelt vendégházunk várja Önt, családját és barátait egész évben a Tisza-tó szívében. Mindegyikre jellemző, hogy kerítéssel körbevett térben, de szép, zöld környezetben helyezkedik el, ahol lehetőség nyílik az autók zárt, belső parkolására. Az udvarban kialakított, kerti bútorokkal ellátott tűzrakó helyen grillezhet, bográcsolhat, mely biztosítja az egyedi hangulatot. Ha gyermekekkel érkezik, őket hinta és homokózó várja a zárt udvarban. A lakásokhoz fedett terasz, kerti pavilon, és napágyak is tartoznak. De nem kell feltétlenül a szabadban főzni, apartmanjaink jól felszerelt konyhával, étkezővel rendelkeznek, így ha Ön szeretné, akár minden nap elkészítheti kedvenc ételeit. Valamennyi házban külön fürdőszoba és WC került kialakításra és a hálószobák is elszeparáltan állnak.

Ha nyaralása ide alatt se maradjon le a világ híreiről, vagy egy jó filmről, arról a műholdas és kábel televízió gondoskodik. Ha szabadidejét aktívan szeretné eltölteni, bérelhető kerékpárjaink segítségével bekerekezheti a környéket. Ha pedig kis kedvencét, kutyáját, vagy macskáját sem szeretné otthon hagyni, másra bízni, azokat is nyugodtan magával hozhatja.

Ha netán egy késő őszi, vagy téli tiszai horgászatra készül, akkor is optimális választás jelentenek szállásaink, hisz valamennyi fűthető.

Diófa Apartmanok, 5350 Tiszafüred, Könyök út 32. Minden jog fenntartva! © 2004-2017